понеделник, 15 декември 2014 г.

CHIFON Eau de Parfum / emperbg.com

Здравейте.

Остава малко повече от седмица до Коледа и е време да подготвим коледните подаръци за нашите близки и приятели... Не е тайна, че повечето от нас избират последния момент за пазаруване, което е обичайно, затова и днес ще ви дам предложение за подарък, който аз получих, макар и доста по-рано.

Много хора подаряват парфюми за празниците - това е универсален подарък, към който доста хора прибягват! Точно затова е и днешната публикация!

"Жена, която не носи парфюм, няма бъдеще."
Коко Шанел



От няколко месеца на българския пазар има нов онлайн магазин за арoмати  - Emper BG , който предлага богат избор от аромати + такива, които  се предлагат за първи път у нас. Той предлага над 70 различни продукта, както дамски, така и мъжки.

Сайтът има лесна за употреба платформа, не е нищо сложно.
Поръчката става лесно, чрез регистрация, като допълнително улеснение е, че можете да се впишете със профил във Фейсбук или Гугъл, ако имате такъв.
Поръчка може да се направи и чрез телефон, просто трябва да запишете кода на парфюма и да се обадите - става бързо и лесно + получавате нужното внимание и получавате отговори, ако имате въпроси.

Всъщност пиша това, защото именно от този сайт получих един ранен коледен подарък, а именно парфюмът Chifon - изключително женствен и много красив аромат, поднесен в невероятна  опаквока, идващ от Франция.



Самият аромат идва в красива опаковка, а вътре се крие 100 мл. от течността, сложена в опаковка, която  допълнително носи женственост - малко шалче, което минава през горната част на бутилката. 
Той е EDP, т.е. парфюмна вода. Концентрацията на ароматната есенция е 15-20% (За пример, коцентрацията при тоалетната вода е едва 5-10% )


Наистина този продукт просто носи женственост... Прекрасно направен като дизайн..

Като ароматни качества:

Бих го определила като пролетно - летен аромат. Изключително приятно наситен, свеж, с флорални нотки. Не е натрапчив, бих казала масов аромат - би се харесал, според мен, на всяка жена. Траен е - на моята кожа издържа до 9-10 часа,а по дрехите остава с дни.
Разгръща се прекрасно - в началото излъчва свежест, като постепенно разкрива по-топли и романтични нотки. 
Няма спиртен дъх и със сигурност няма да ви задуши.
Още при отварянето ми беше ясно, че този аромат е доста цветен и летен. Останах изненадана обаче, че ми харесва да го нося през зимата. Някак ми дава една чувственост като усещане. За 10 път - много женски, ама наистина женски аромат.
Нотките на парфюма са следните:
Връхни нокти (издържат върху кожата 1-3 часа) : Бергамот, Мандарина 
Сърцевинни нокти (издържат върху кожата 8-15 часа) : Ирис, Жасимн, Роза (лично аз не я усещам), Сандалово дърво
Базови нотки (остават до 24 часа върху кожата) : Ванилия, Бял мускус
(Естествено, няма как да подмина изцепката на любимия, относно парфюма, а именно: "Защо миришеш на люляк?!" ... Изглежда ботаниката не е неговата сила.. :D )

Изключително много ми хареса ароматът му. За мен, както казах, е универсален и би се харесал на всеки, точно затова и го определям като подходящ за подарък.
Цената му е достъпна и смятам дори ниска.
Като минус мога да намеря само една идея по-голямата и стабилна опаковка, защото определено си е тежичка (от масивно стъкло е, не се чупи лесно - проверено :D ).

Надявам се постът ви е бил полезен! Личноаз останах очарована от аромата като парфюмен фен!

*Постът НЕ Е спонсориран
*Парфюмът ми е изпратен от ПР, като мнението ми за него е лично мое




Няма коментари:

Публикуване на коментар