петък, 31 октомври 2014 г.

Sephora Orange Blossom Nourishing Body Butter

Здравейте, момичета!

За днес съм ви подготвила едно ревю, което пиша с много желание, защото ще ви покажа продукт, в който не просто съм влюбена, а който обичам от дъното на блогърската си душа!

Ревюто днес е посветено на подхранващият балсам/масло за тяло за Сефора с портокалов цвят.


Ако четете бюти блогове, може би сте наясно, че в 90% от случайте, Светият Граал на продуктите за тяло , според блогърите, са лосионите на The Body Shop.
С цялото ми уважение към марката и всички, който ги изполват и харесват - те не струват пред тези на Sephora, поне за мен

Но нека ви разкажа защо ги харесвам толкова.
Днес ще ви говоря конкретно за body butter-а с аромат и екстракт от цвят на портокал.



Текстурата - много плътна и богата, буквално не мърда ако
разклатите или обърнете опаковката. На пръв
поглед изглежда така, но нанесено върху кожата, маслото просто се топи и се разнася за секунди. Не оставя лепкав филм, попива бързо за подобен тип продукт и можеш да се облечеш веднага.



Кожата след маслото е просто невероятна! Хидратирана и подхранена - няма помен от сухота, просто чувствате кожата си красива и усещате как тя се преобразява, като този ефект е доста дълготраен - до 48 ч. Кожата наистина е дълбоко подхранена и хидратирана, като самото масло не я утежнява и не мазнее върху нея.

Ароматът - умопомръчителен! Ако сте помирисвали цъфтящ цвят от портокал - е, 1:1 е с аромата на маслото. Флорален, не e  химичен и доста естествен. През по-студеното време аз предпочитам по-тежки и "зимни" аромати, но маслото прави изключитение, защото носи много приятно и отпускащо ухание. Задържа се на кожата до 24 часа - да, ужасно траен е, поне на моята кожа. Първите 12 часа се усеща все така наситено аромата, като постепенно остава само лек и много ефирен полъх от него. Кожата наистина е много приятно ароматизирана, не е силно, нито тежко - ако не понасяте силни аромати, спокойно.

Съставът - също чудесен. Няма парафини, което за мен е водещо при избирането на продукт за тяло. На 3-то място в състава е маслото от Шеа - какво по-хубаво от това?! Съдържа още масла и екстракти от Манго, Кокос, Сена, Тиаре, Слънчоглед и Портокалов цвят.



Опаковката е стабилна, пластмасова и е запечатана с фолио.



Ами мога да кажа само едно - наистина обичам този продукт и определено скоро няма да заменя маслата на марката! Чувството и усещането, което доставят на мен и на кожата ми са незаменими, а и щом моето момче го хареса... Цената на маслото не е много бюджетна, но определено си заслужава всяка стотинка!
Купих маслото и още няколко продукта ( за които ще четете ) съвсем случайно при ходене до Сефора и то от любопитство,  и останах не доволна, а възхитена! Обичам продукти, които са качествени и има ефект от тях, а не са просто "хубави".
Тъй като това вече свърши, още утре отивам да заредя с няколко нови ( и без това има -20% намаление на продуктите на марката в Сефора заради Хелоуин.. и благодаря на Ели, че ме светна за намалението), а на вас пожелавам приятен петъчен ден!


6 коментара:

  1. Доообре, искам го! И зеления чай, и вербенката :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, аз още се чудя какви да са следващИТЕ, че изборът определено не е лесен! <3

      Изтриване
  2. Страхотно ревю, много ама много ме изкуши :)) обожавам подобни портокалови аромати :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина е мносо свеж и натурален, бих си помислила, че наистина е цвят на портокал, ако не знаех! :)

      Изтриване
  3. Здравей,можеш ли да споделиш каква му е цената и от къде точно си го взела? И случайно дали може да се поръча по интернет, защото при нас няма магазин на Сефора? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей!
      Цената му е 24-25 лв. Онлайн не може да се поръча, но можеш да се обадиш на Сефора и да ги попиташ какви са условията да ти доставят продукта за твоя адрес (за номер виж във фейсбук страницата им, тъй като го имах, но не го пазя)

      Изтриване