неделя, 3 май 2015 г.

Sephora Bronzer Powder / Colorful Blush / 2015 Collection

Здравейте!

Днес ми е едно такова слънчево, приятно... Седейки на чист въздух реших, че е време за едно лятно и цветно ревю! То ще бъде свързано с новите продукти на Сефора, които вече са налични в нашите магазини.

Имам страшно много бронзъри и трябва да ви кажа, че тези на Сефора са просто ненадминати. Тази пролет те лансираха нови такива, като аз се спрях на матовия (нюанс 1 - Caledonia / Clair Light) и именно него ще ви покажа днес!


Бронзърът е супер сладурски, от него се носи страхотен, летен аромат и много ме изкуши. И не съжалявам, че си го взех! Взех го буквално след като го заредиха в Сефора и оттогава го ползвам ежедневно! Много се чудих на варианта с частичките, но реших да е матовият, за да не светна като диско топка (сториха ми се доста). Той може да се нанася на цялото лице, като дава естествен и дълготраен тен, или да се ползва за контуриране. И  по двата начина се справя страхотно:
Нанесен на цялото лице, наистина дава естествен вид (зависи и от четката, с която го нанасяте). Като дълготрайност е страхотен, а най-хубавото е, че е некомедогенен, т,е, не образува пъпки и спокойно може да го нанасяте на цялото лицето като пудра.
Приятна изненада беше, че бронзърът не оранжавее върху лицето, освен ако не се прекали с него. Според мен е подходящ за по-светли кожи, макар на живо на суоч да изглежда тъмничък.
За контуриране също е чудесен - разнася се супер лесно и не остават линии.
Текстурата му е на пудра, а както виждате от снимката, направо да те е страх да го пипнеш,  за да не развалиш красивия релеф (който не е мръднал все още). Бронзърът се разпрашва, но не прекалено. Добре пигментиран е, но се разнася и блендва супер лесно.
А ето и как изглежда суочнат - с и без светкавица.


Другият суочнат продукт от снимката пък е от колекцията ружове - Colorful Blush. Серията предлага цели 12 нюанса, а този на снимката е номер 5 - Sweet on you!.
Ружовете са с нова формула, а цветовата гама е повече от богата. Предлагат се в три завършека - матов, сатинен и шимер завършек. Формулата им е дълготрайна, наситена и лесно разнасяща се.
Ружут се разнася супер лесно, блендва се без проблем за натурален вид и въобще не е силен върху лицето. Ако харесвате ружове, които наистина дават свеж и лек ефект - то Номер 5 определено е такъв.

За мен бронзърът е повече от чудесен, в момента си го ползвам ежедневно и дори заради него пропуснах новия бронзър на Шанел (смятайте колко ми харесва). Ружът ми допадна също, за сезона е чудесен, а нямам и търпение да се сдобия с още цветове.
Ако имате път към Сефора - непременно погледнете продуктите, а най-хубавото е, че има за всекиго по нещо (цветове, завършек...) + още нови неща, за които ще четете скоро.

За финал: съставът на бронзъра + цялата гама ружове




Няма коментари:

Публикуване на коментар