сряда, 15 април 2015 г.

dm Beauty Academy 2015

Здравейте!
Надявам се сте прекарали чудесно празниците!

Хубавото е, че дори след толкова празнични дни, добрите новини не престават! От утре /16.04/, dm България започва нова кампания, наречена beauty academy. Но какво всъщност представлява тя?
Всички почитатели на декоративната козметика ще се радват на -25% от цените на определени марки ( L'Oreal Paris, Maybelline New York, S-he, Alverde, Rimmel London, Max Factor...) и продукти във веригата магазини на бранда из цялата страна. Периодът на промоцията е от 16.04 до 26.04.2015 г.
Освен това, сега е моментът да си подарите грим или консултация - през уикендите, безплатни грим-сесии ще се проведат в София, Варна и Бургас в търговски центрове. Ако не сте от тези градове, спокойно - в повечето dm филиали ще има професионални консултанти, които ще ви помогнат при избора на декоративна козметика. 

Това обаче не е всичко - отново от утре, във Фейсбук страницата на dm, ще се състои игра, в която може да спечелите шопинг уикенд за двама в Милано. 

И ако всичко това ви харесва, то вижте повече тук.

И, запознах ви с кампания, така че е време и за моето участие в нея.


Ако сте забелязали, от вчера доста блогърки показаха кутии във фейсбук - и не, това не са абонаментни кутии. От представителите на веригата dm, доста от нас получиха кутии*, в които са поместени продукти на брандовете по-горе, нови или все още нелансирнаи на пазара. Най-хубавото, според мен, обаче е, че всички получихме различни кутии и продукти, така че да видим какво се крие в моята!


Честно казано, чудесен подбор за мен самата.
Получих гланц на Oh My Gloss! - Rimmel London, очна линия Master Graphic - Maybelline New York, спирала L'Oreal Paris - Voluminous Buterfly Intenza и CC коректор за тъмни кръгове - Max Factor.

Всеки продукт ще ми влезе в употреба, като успях дори за суочна за вас:


Това, което бих казала е, че кампанията е повече от добра. Лично аз ще се възполвам от намалението, за да пробвам някой нещица на Alverde, но със сигурност ще отнеса и нещо "излишно".

Приятна вечер от мен и до скоро! 

* Постът НЕ Е спонсориран. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар