събота, 9 август 2014 г.

Avon Senses Refreshing Lagoon After Shower Mist

Здравейте!

Напоследък се сдобих с доста и все хубави нещица на Avon и този месец ще четете за някой от тях.
Първото нещо, което ще ви покажа е чисто новия хидратиращия спрей за след душ от серията Senses - Refreshing Lagoon.




Такъв тип продукт на марката ползвах още преди няколко години, когато бяха пуснали такъв ( и спряха бързо, бързо), но от серията Senses -  Summer Breeze и веднага щом мернах такъв вид спрей отново, знаех, че трябва да го имам

Относно спреят - това е лосион за тяло, който според мен е адски удобен - с пулверизатор - само пръскаш, масажираш леко и си готова -  идеално за мързелани като мен.
Текстурата на лосиона е много лека - попива за секунди и хидратира чудесно кожата, като я оставя свежа и ароматизирана часове наред.
Серията на Senses - Refreshing Lagoon има аромат на морски плодове и круши - толкова е свеж, плодов, приятен, ненатрапчив... идеален за лятото (имам и душ-гела).
Опаковката е само 100 мл. - доста неикономична е, но за мен това е плюс, защото ще го свърша бързо и ще мога да пробвам нов.
Като състав - не съдържа парафин и минерално масло - главните съставки, заради които избягвам лосионите на Avon, който всъщност обожавам, защото винаги са много леки и попиват бързо, но заради тези съставки не купувам...
Обигатен е с масло от шеа, като в състава присъстват 1 парабен, както и типичния за марката оксибензон.



Обобщено - ако търсите нещо леко и свежо, с приятен, летен аромат, което максималко да ви улесни с ползването си, то този спрей е за вас ( и за мен)!
Ако сте ползвали или ползвате такъв тип удобен продукт - споделете в коментарите.
Приятен уикенд от мен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар