понеделник, 10 август 2015 г.

Balea Spray-On Body Lotion / Aqua Spray

Здравейте!

Днес бих искала да ви покажа два летни продукта, които са незаменими за този сезон, като единия не толкова (ще разберете защо). И все пак, да не губим време!

Започваме именно със спрей-лосиона за тяло на Балеа. За този лосион разбрах от клипчета на нашите блогърки и веднага отскочиш до Дм, за да го издиря.
Знаете, че лятото е сезона, когато буквално ме мързи да използвам лосион. На нашия пазар не се предлагат много спрей-формули, а да започна да се плескам с кремове/лосони и да ги чакам да попият - не, мерси.



И така, напоследък просто незаменим ми е този спрей-лосион на Балеа, който страшно харесах - състав,начин на пръскане, ефект! Просто страхотен! Must-have продукт за мен!

Опаковката и начина на "пръскане" ми напомня на термалните води - върху кожата ми сякаш не се пръска лосион, а вода.
Усещам как сякаш пръскам термална вода - няма нищо на външен вид, няма типичния бял цвят на лосион (освен ако не го пръскате на близо) и единственото, което трябва да направите, е да напръскате и леко масажирате. Точно при масажирането всъщност усещате, че има нещо върху кожата ви! А то е толкова леко и ефирно, че попива моментално - едно от най-хубавите
качества на спрей-лосиона на Балеа.
Опаковката има заключващ се механизъм, което го прави чудесен и при пътуване.
Бързо нанасяне, моментално попиване без чакане и супер лек, не мазен/тежък ефект - простичка и чудесна комбинация за сезона и особено за мързелани като мен. Ако пък сте заета майко и нямате никакво време за себе си или работите много и също нямате време - този спрей ще ви допадне!

Съставът е повече от чудесен - 10% алое вера и глицерин. Алоето е основната съставка, което е голям плюс, защото всички знаем за полезните му качества.
Няма парафини, парабени и т.н. Съдържа още няколко мастни киселини, арганово масло и нишесте.
Ароматът му е много лек и свеж -  на алое. Не е синтетичен/химичен, като не е и особено траен.


Обобщено - чудесен продукт за нуждите през лятото. Супер лек, лесен за нанасяне, ефективен, с чудесен състав и цена - какво повече да искаш?

Стигаме и до втория продукт - спрей за лице/тяло Aqua или с други думи - чиста вода в спрей опаковка. Още щом я видях (а и цената й), много се зарадвах, защото си помислих, че мога да намеря заместител на термалните води - е, не се оказа така.
Както казах - това е просто вода под формата на спрей - няма нищо какво друго да очаквате.
Освежава и до там... успокояващ ефект или подобен на тези на термалните води - никакъв.
Една вечер дори си направих експеримент, тъй като имах лек обрив по ръцете - напръсках едната си ръка с термална вода, другата с тази - на сутринта, буквално на едната ми ръка нямаше и помен от обрив, а другата той си стоеше все така - не е нужно да ви казвам коя вода какво е свършила, нали?
За 2 и нещо не съжалявам, защото определено водата освежава, но до там - безсмислен продукт за мен, но пък в жегите приятно би ви охладил и освежил, особено ако преди това флакона е сложен в хладилник.


Ще се радвам да чуя ако сте ползвали някой от тези летни продукти на Балеа - първият определено е must-have, вторият определено не, но пък ми беше приятно да го опитам.

Слънчево лято!

1 коментар: